Betingelser

 

Betingelser for sugardater.com

Sidst revideret den 28 januar/2015

Ved at gå ind sugardater.com hjemmeside, accepterer du at være bundet af vores betingelser for brug, uanset om du er medlem eller ej. Hvis du ønsker at medlem og gøre brug af sugardater.com, skal du læse denne aftale.

Hvis du ikke accepterer og indvilliger i at være bundet af alle de vilkår og betingelser i denne aftale, eller du ikke opfylder eller overholde dens bestemmelser, må du ikke bruge webstedet eller tjenesten.

Bindende aftale

Denne aftale er en elektronisk kontrakt, indeholder de juridisk bindende betingelser, du skal acceptere at bruge hjemmesiden og til at blive en "medlem". I forbindelse med denne aftale betyder udtrykket "medlem": en person, der giver oplysninger til selskabet på Website til at deltage i Tjenesten på nogen måde, uanset om person bruger tjenesten som gratis medlem eller en abonnent. Denne aftale kan ændres af sugardater.com efter eget skøn til enhver tid, og sådanne ændringer vil blive offentliggjort på hjemmesiden. Din fortsatte brug af hjemmesiden eller Tjenesterne efter udstationering af ændringer til denne aftale vil udgøre din accept af sådanne ændringer.

Denne aftale omfatter sugardater.com's politik for acceptabel brug for indhold lagt ud på hjemmesiden, sugardater.com's fortrolighedspolitik, eventuelle meddelelser om hjemmesiden og vilkår beskrevet og af dig aftalt at hvis du bliver medlem, eller hvis du køber eller acceptere yderligere funktioner, produkter eller tjenester, vi tilbyder på hjemmesiden, såsom statslige specifikke vilkår og betingelser, der gælder funktioner, fakturering, gratis prøver, rabatter og forfremmelser.

Berettigelse

Du skal være mindst 18 år gammel for at registrere som medlem eller bruge hjemmesiden. Ved at bruge webstedet, erklærer og garanterer, at du har ret, myndighed og evne til at indgå denne aftale og overholde alle vilkår og betingelser i denne aftale.


Medlem

Denne aftale løber, mens du bruger webstedet og/eller er medlem. Du kan opsige dit medlemskab når som helst. sugardater.com kan opsige dit medlemskab uden anden grund, ved at sende meddelelse til dig på den e-mailadresse, du giver i din ansøgning om medlemskab, eller en anden e-mail-adresse, som du senere kan give til sugardater.com. Hvis sugardater.com opsiger dit medlemskab af tjenesten, fordi det mener, du har overtrådt aftalen, vil du ikke være berettiget til tilbagebetaling af ubrugt abonnement eller uudnyttede kreditter.

Kun til privat brug

sugardater.com er kun til personlig brug. Medlemmerne må ikke bruge sugardater.com i forbindelse med kommercielle foretagender. Organisationer, virksomheder, agenturer, og/eller selskaber må ikke blive medlemmer og må ikke bruge sugardater.com til noget formål. Ulovlige og/eller uautoriseret brug af sugardater.com, herunder indsamling af brugernavne og/eller e-mail adresser på medlemmer elektronisk eller på anden måde med det formål at sende uopfordrede e-mail og uautoriseret links er ikke tilladt.

Kontosikkerhed

Din konto er kun til personligt brug. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af brugernavn og adgangskode, og du alene er ansvarlig for alle aktiviteter, der opstår under dit brugernavn og password. Du anerkender, at sugardater.com er ikke ansvarlig for tredjeparts adgang til din konto, der skyldes tyveri eller uberettiget tilegnelse af dit brugernavn eller adgangskode.

Forholdsregler & Risiko
1) sugardater.com er ikke ansvarlig for adfærd, kontakt og dialog, hvad enten den er online eller offline, mellem medlemmer på sugardater.com. Du påtager dig al ansvar/risiko ved brug af sugardater.com, herunder til de risici der er forbundet med enhver online eller offline interaktion med andre medlemmer. Du accepterer at træffe alle nødvendige forholdsregler, før en date med medlemmer gennem sugardater.com.


2) sugardater.com forbeholder sig retten til at foretage et baggrund check, når som helst og bruge tilgængelige offentlige registre. Ved at acceptere disse vilkår og betingelser, tillader du hermed en sådan kontrol.

Ejendomsret

sugardater.com ejer alle rettigheder til hjemmesiden, og indhold, varemærker, firmanavne, servicemærker og andre immaterielle rettigheder i forbindelse hermed. Hjemmesiden indeholder ophavsretligt beskyttet materiale, varemærker og andre fortrolige oplysninger om sugardater.com, og dets licensgivere. Bortset fra oplysninger, der er i det offentlige domæne, eller som du har fået skriftlig tilladelse, må du ikke kopiere, ændre, udgive, overføre, distribuere, udføre, vise eller sælge sådanne navnebeskyttet information.


Acceptable brug af sugardater.com
1) Du er alene ansvarlig for indholdet og oplysninger, som du posterer, indrykker, udgive, link til, overføre, optage, vise eller på anden måde bruger på hjemmesiden eller som del af en service eller sender til andre medlemmer , herunder e-mails, videoer/streaming, fotografier, talebeskeder, optagelser eller profiltekst, hvad enten det offentliggøres eller overføres privat. Du må ikke skrive på hjemmesiden eller som en del af sugardater.com eller sender til sugardater.com eller et andet medlem (enten til eller fra hjemmesiden), ethvert materiale (i) i strid med gældende lovgivning eller regulering, (ii) på en måde, der vil krænke ophavsretten, varemærker, forretningshemmeligheder eller andre immaterielle rettigheder af andre eller krænke privatlivets fred, reklame eller andre personlige andres rettigheder, eller (iii) på en måde, der er stødende, unøjagtige, blasfemisk, truende, ærekrænkende, obskønt, truende, nedværdigende eller hadefuldt. Du erklærer og garanterer, at alle oplysninger, du indsender ved tilmelding er korrekte og sandfærdige, og at du straks vil opdatere alle oplysninger, som du som efterfølgende bliver unøjagtige, vildledende eller falsk.

2) sugardater.com forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet, til at overvåge indhold du poster på hjemmesiden. sugardater.com vil have ret til at fjerne ethvert indhold, som efter eget skøn krænker eller kan krænke gældende lov eller enten bogstavligt eller moralsk, eller efter anmodning fra tredjemand.

3) sugardater.com forbeholder sig ret at vise indhold, som medlemmer har lagt/skrevet på hjemmesiden eller som en del af sugardater.com funktioner. Du giver automatisk tilladelse hertil.

4) Det er forbudt at krænke eller forsøge at krænke sikkerheden af ​​hjemmesiden, herunder, uden begrænsning - skrive ufuldstændige, urigtige, vildledende eller unøjagtige indhold om dig selv og / eller din profil - få at adgang til data, der ikke er beregnet til dig eller logge på en server eller konto, som du ikke har tilladelse til at få adgang.
Skrive indhold, der ikke er helt din egen, eller som du ikke har fuld ret til at bruge i forsøget på at scanne eller teste sårbarheden af ​​et system eller netværk eller at overtræde sikkerheds- eller autorisationsforanstaltninger uden behørig tilladelse.

Udgive eller på anden måde misvisende tilhørsforhold, tilslutning eller forbindelse med, enhver person eller enhed, i forsøget på at forstyrre eller afbryde sugardater.com eller webstedet, herunder, uden begrænsning, ved at indsende en virus til hjemmesiden, overbelastning, oversvømmelse, spamming, mail bombning eller lukke ned.
Hvis du har en adgangskode, så andre personer at få adgang til et ikke-offentligt område af hjemmesiden, afsløre eller dele din adgangskode med tredjeparter, eller ved hjælp af dit password til noget uautoriseret formål - sende uopfordrede e-mails, herunder kampagner og / eller reklame for produkter eller tjenester.
Brug af meta-tags eller kode eller andre enheder, der indeholder en henvisning til den sugardater.com, at vejlede en person til en anden hjemmeside til ethvert formål;

Skrive eller sende materiale, der udnytter personer under 18 år i en seksuel eller voldelig maner eller udbeder sig personlige oplysninger fra personer under 18 år, eller på anden måde manipulere identifikatorer for at skjule oprindelsen af ​​oplysninger, som overføres til eller via webstedet eller tjenesten enten direkte eller indirekte gennem brug af tredjeparts software.
Undlade at indberette kendskab til en person under 18 år til sugardater.com, eller fortsætte med at bruge hjemmesiden til at interagere på nogen måde med nogen, du kender, er under 18 år - bruger eller forsøger at bruge, enhver motor, softwareværktøj, agent eller en anden enhed eller mekanisme nogen robot, spider, webstedssøgning / hentning program eller anden manuel eller automatisk enhed eller proces til gendannelse, "data mine "eller på nogen måde gengive eller omgå navigationsstrukturen eller præsentationen af ​​hjemmesiden, service eller dets indhold.
Hverve adgangskoder eller personlige identificerbare oplysninger til kommercielle eller ulovlige formål fra andre brugere - modificering, tilpasse, underlicens, oversætte, sælge, reverse engineering, dechifrere, dekompilere eller på anden måde demontering nogen del af tjenesten eller webstedet eller nogen software anvendt på eller til tjenesten eller webstedet eller foranledige andre til at gøre det er ikke tilladt.

Chikane af sugardater.com medarbejdere

Det er ikke tilladt at chikanere, irritere, skræmme eller true nogen sugardater.com ansatte. Hvis vi føler, at din opførsel over for vores medarbejdere er til enhver tid truende eller krænkende, forbeholder vi os retten til straks at opsige dit medlemskab, og du vil ikke være berettiget til refundering af ubrugt abonnement.

*Copyright

11 Abonnement

Du skal angive aktuelle, fuldstændige og nøjagtige oplysninger til din faktureringskonto. Du skal omgående opdatere alle oplysninger for at holde din faktureringskonto aktuel, fuldstændig og korrekt (såsom en ændring i faktureringsadresse, kortnummer eller udløbsdato), og du skal straks underrette sugardater.com hvis din betalingsmetode er annulleret (herunder hvis du mister dit kort, eller det bliver stjålet), eller hvis du bliver opmærksom på en potentiel brud på sikkerheden (såsom et uautoriseret videregivelse eller brug af dit navn eller adgangskode). Ændringer i sådanne oplysninger skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du undlader at give os nogle af ovennævnte oplysninger, accepterer du, at du er ansvarlig for et adminstrationsgebyrer på din aftale. Derudover giver du os ret til opdateret eller udskiftning udløbsdatoer og kortnumre for dit kredit- eller betalingskort som oplyst af dit kredit- eller betalingskort udsteder.

Du accepterer, at alle betalinger på hjemmesiden er endelige, og du vil ikke udfordre eller bestride afgiften med din bank. Du accepterer endvidere, at hvis du har spørgsmål vedrørende din betaling (såsom to eksemplarer fakturering), vil du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at løse problemet. Skulle en tilbageførsel eller tvist indledes med din bank, accepterer du, at du vil blive holdt ansvarlig for ethvert udestående saldo skylder os plus eventuelle chargeback gebyrer vores bank, som kan være så meget som 500 Dkk.

*Du accepterer, at du vil betale nogen udestående saldo du har med sugardater.com senest 30 dage fra datoen for meddelelsen.

For at give kontinuerlig drift, har sugardater.com ret til automatisk fornyelse af dit medlemskab. Hvis der er valgt den automatiske indstilling eller afkrydsningsfeltet fornyelse under betalingsprocessen, vil sugardater.com automatisk forny alle betalte abonnementer for de tjenester på det tidspunkt sådanne abonnementer udløber. Efter din første abonnement forpligtelsesperiode, og igen efter en senere tegningsperiode, dit abonnement automatisk fortsætte i yderligere tilsvarende periode. Ved at indgå denne aftale, accepterer du, at din konto vil blive omfattet af de ovenfor beskrevne automatiske forlængelser, hvis du havde valgt automatisk fornyelse mulighed. Hvis du ikke ønsker din konto for at forny automatisk, eller hvis du ønsker at ændre eller opsiges abonnementet, skal du logge ind og gå til "Kontoindstillinger" på hjemmesiden og følg anvisningerne deri.

sugardater.com opretholder en streng no-tilbagebetalings politik. Alle køb foretaget på hjemmesiden er endelige. Hvis du vælger at købe et abonnement pakke på hjemmesiden, accepterer du, at absolut ingen restitutioner, hverken helt eller delvist, vil blive udstedt af grunde eller for nogen ubrugt eller resterende abonnement. Endvidere accepterer du, at ingen restitutioner vil blive foretaget på en eventuel resterende eller ubrugt abonnement eller kreditter.

Når du sletter din sugardater.com konto, eller når din konto er suspenderet for at overtræde denne aftale eller andre politikker, accepterer du, at eventuelt resterende eller ubrugt abonnement og kreditter vil blive tabt, og ingen restitutioner vil blive udstedt for resterende eller ubrugt medlemskab abonnement og kreditter . Yderligere, hvis din slettede sugardater.com konto er genindsat på et senere tidspunkt, accepterer du, at eventuelt resterende eller ubrugt medlemskab abonnement og kreditter, du har tilbage på tidspunktet for konto sletning din ikke vil blive genindført med din konto.

Kreditter eller abonnement købes for en bestemt sugardater.com konto er strengt ikke overdrages. Du accepterer, at enhver resterende eller ubrugt medlemskab abonnement knyttet til en aktiv eller slettet sugardater.com konto ikke overføres til andre konti, der tilhører dig eller en anden.

sugardater.com forbeholder sig ret til at tilbyde gratis medlemskab til enhver person (er) efter eget valg på et givent tidspunkt, for enhver varighed. sugardater.com forbeholder sig også retten til at annullere den gratis prøveperiode på ethvert tidspunkt, for alle eller nogen af ​​dens medlemmer.
« Tilbage til forsiden